Για καλύτερη εμπειρία, αλλάξτε τον browser σας σε CHROME, FIREFOX, OPERA ή Internet Explorer.

Τρόποι καταχώρησης αγγελίας

1. Επιλέγοντας το “Νέα αγγελία”, επάνω δεξιά στη σελίδα και δίνοντας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αγγελία σας, η ομάδα του Sterea-aggelies θα μεριμνήσει άμεσα η αγγελία σας να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα. Για την εισαγωγή μιας “Νέας Αγγελίας” χρειάζεται ένα έγκυρο e-mail για να σας αποσταλεί άμεσα ο Κωδικός Πρόσβασης.
2. Να μας καλέσετε στα τηλέφωνα : 22210-23126 & 6980-881602
3. Να στείλετε με Φαξ την αγγελία σας στο 22210-24108
4. Να έρθετε στο γραφείο μας Κατσικογιάννη 18 – Χαλκίδα.
Σας πληροφορούμε ότι, η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΛΩΝ & ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ δηλαδή για όλους τους τύπους αγγελιών (Απλή , Top, Έντονη , Χρωματιστή , Επιλεγμένη & Πλαίσιο) η χρονική διάρκεια ισχύος είναι 90 Ημερολογιακές Ημέρες. Η Αγγελία σας , θα εμφανιστεί στο διάστημα της ίδιας ημέρας κατά την ενημέρωση του ιστότοπου www.sterea-aggelies.gr ΕΚΤΟΣ Κυριακής & Αργίας. Για τα ακίνητα προς πώληση – ενοικίαση ισχύει άλλο καθεστώς.

 

Κάντε την διαφορά στην Αγγελία σας και ξεχωρίστε!

Επιλέξτε τύπο αγγελιών μεταξύ των:

* Απλή (Δωρεάν) : Διάρκεια ένας (1) μήνας
* Top – Έντονη – Χρωματιστή – Πλαίσιο – Επιλεγμένη : Διάρκεια ένας (1) μήνας ή προκαθορισμένο χρονικό διάστημα κατόπιν πληρωμής.
Καλέστε μας στο 22210-24108 ή στείλτε μήνυμα στο info@sterea-aggelies.gr για να μιλήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας.
1.Απλή αγγελία (Εμφάνιση στο site) – Δ Ω Ρ Ε Α Ν

2.Top αγγελία (Εμφάνιση στο site) – Κόστος 0,20 € / Ημέρα
Εμφανίζεται η αγγελία στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων στην κατηγορία της αγγελίας. Διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αγγελίες με έντονα (bold) γράμματα και κίτρινο περίγραμμα. (γίνεται ερώτηση?)

3.Έντονη αγγελία (Εμφάνιση στο site) – Κόστος 0,05 € / Ημέρα
Εμφανίζεται η αγγελία με έντονα (bold) γράμματα και διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αγγελίες. (ερώτηση πως γίνεται)

4.Επιλεγμένη αγγελία (Εμφάνιση στο site) – Κόστος 0,30 € / Ημέρα
Εμφανίζεται η αγγελία στις κορυφαίες θέσεις (slide) των κατηγοριών των αγγελιών. Η αγγελία σας εμφανίζεται και στη λίστα των αποτελεσμάτων στην κατηγορία που ανήκει.

5.Αγγελία σε Πλαίσιο (Εμφάνιση στο site) – Κόστος 0,10€ / Ημέρα
Εμφανίζεται η αγγελία στα αποτελέσματα των κατηγοριών που ανήκει και διαφοροποιείται από τις υπόλοιπες αγγελίες με έντονα (bold) γράμματα και κίτρινο περίγραμμα.

Κατά τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα Sterea-aggelies.gr, για την εισαγωγή ΑΓΓΕΛΙΑΣ έχετε τις παρακάτω δυνατότητες :

(υπάρχει κάτι ανάλογο?)

Τι κάνει το Sterea-aggelies για την Αγγελία σας :
Η Αγγελία σας στα Social Media – Facebook & Twitter
Η κάθε τύπου αγγελία (απλή, έντονη, πλαίσιο, Top & επιλεγμένη) κοινοποιείται – γίνεται ανάρτηση αυτόματα από το Sterea-aggelies στα Social Media (Facebook: https://www.facebook.com/Sterea-aggelies & Twitter: https://twitter.com/Sterea-aggelies), καθώς δίνεται και σε εσάς η δυνατότητα μόλις αναρτηθεί και την δείτε στο site www.Sterea-aggelies.gr, να την κοινοποιήσετε στο δικό σας λογαριασμό στο Facebook και στο Twitter.

E-mail Alert*:
Η αυτοματοποιημένη υπηρεσία που διαθέτει ΜΟΝΟ το Sterea-aggelies, ενημερώνει τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους μέσω μαζικής αποστολής email για την αγγελία που ανταποκρίνεται στη ζήτησή τους.
*Επεξήγηση: Η υπηρεσία των email alert είναι μια ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία υλοποιεί ένα αυτόματο σύστημα ενημέρωσης και ειδοποίησης μέσω email.
Λίστα Αγαπημένων Αγγελιών
Η λίστα Αγαπημένων Αγγελιών είναι επιπρόσθετη υπηρεσία που παρέχουμε με την συλλογή αποθηκευμένων αγγελιών, η οποία δημιουργείται από τον κάθε χρήστη που αναζητεί προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω του ιστότοπου Sterea-aggelies.gr και μπορεί να έχει πρόσβαση από όλες τις συσκευές (PC, Smartphones, Tablets κ.ά.) μέσω του λογαριασμού του.

Top